PREAMBUL 

Site-ul www.nickart.com este proprietatea S.C. Nic Kart Prod S.R.L., firma înregistrată in Strada Principala, Nr. 490, Raciu, Dâmbovița, cod unic de identificare RO 14119193, număr Registrul Comerțului J15/180/2001, Capital social: 200 RON. 

Acest website este operat de către S.C. Nic Kart Prod S.R.L. In spațiul acestui website, termenii „noi” si toate declinările gramaticale se refera la S.C. Nic Kart Prod S.R.L. Firma S.C. Nic Kart Prod S.R.L. oferă acest website, incluzând toate informațiile, facilitățile si serviciile, către dumneavoastră, utilizatorul, oferta fiind condiționată de acceptarea prealabila de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor si notificărilor menționate in acest document. 

Vizitând site-ul nostru veți fi implicați in „Serviciu” si acceptați sa respectați următorii Termeni si Condiții („Termeni ai Serviciului”, „Termeni”, „Contract”, „Termeni de utilizare”, etc), inclusiv acei termeni si condiții suplimentare precum si politicile la care se face referire aici si/sau prin hyperlink-urile disponibile. Acești „Termeni si Condiții” se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără a se limita, la utilizatorii care sunt browser-e, vânzători, clienți, comercianți si/sau contributori de conținut. 

Va rugam sa citiți cu atenție acești „Termeni si Condiții” înainte de a accesa sau vizita site-ul nostru. Accesând sau utilizând orice parte a acestui site sunteți de acord sa respectați acești „Termeni si Condiții”. Daca nu sunteți de acord cu toți termenii si condițiile din acest contract atunci nu ar trebui sa folosiți nici o parte a acestui website sau vreun serviciu oferit prin intermediul acestuia. Daca acești „Termeni si Condiții” sunt considerați o oferta, acceptarea este limitata expres la acești „Termeni si Condiții”. 

Orice facilitate noua sau instrument care vor fi adăugate acestui website se vor supune de asemenea acestor „Termeni si Condiții”. Puteți consulta oricând ultima versiune a acestor „Termeni si Condiții” in acesta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor „Termeni si Condiții” prin publicarea actualizărilor si/sau schimbărilor in acest website. Este responsabilitatea dumneavoastră sa verificați periodic aceasta pagina pentru schimbări. Uzul continuu si accesarea site-ului după publicarea oricăror schimbări in „Termeni si Condiții” constituie acceptarea acestor schimbări. 

SECTIUNEA 1. TERMENII ACESTUI WEBSITE 

Acceptând acești „Termeni si Condiții” consimțiți ca sunteți major sau ca sunteți major si ne-ați dat consimțământul sa permitem minorilor aflați in tutela dumneavoastră sa folosească acest website. 

Nu puteți folosi serviciile noastre in nici un scop ilegal sau neautorizat si nici nu puteți, prin folosirea serviciilor oferite, sa încălcați orice lege in vigoare (incluzând aici dar fără a se limita la legile dreptului de autor). 

Este interzisa transmiterea oricăror „viermi” sau „viruși” informatici sau orice cod de natura distructiva sau nu către acest website. 

Orice încălcare a oricăror termeni cuprinși in „Termeni si Condiții” va rezulta in încetarea imediata serviciilor furnizate si a prezentului contract. 

SECTIUNEA 2. CONDIȚII GENERALE

Ne rezervam dreptul sa refuzam furnizarea serviciilor către oricine, din orice motiv si oricând. 

Dumneavoastră înțelegeți ca informațiile pe care ni le transmiteți (nefiind incluse aici informațiile bancare/financiare) (a)pot fi transmise necriptat si implica transmiterea lor prin diverse rețele; si (b) pot suferi unele mici schimbări pentru a se conforma si adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile bancare, ale cardurilor de credit/debit, sunt întotdeauna encriptate in timpul transferului in diferite rețele. 

Sunteți de acord sa nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau abuzați orice parte a serviciului furnizat, a serviciului folosit sau a serviciului accesat sau oricare parte a website-ului prin care serviciul este oferit, fără permisiunea expresa scrisa din partea noastră. 

Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate si nu vor limita sau afecta în vreun fel acești termeni. 

SECTIUNEA 3. ACURATETEA, INTEGRITATEA SI VALABILITATEA INFORMATIILOR 

Noi nu suntem responsabili daca informațiile oferite in acest site nu sunt precise, complete sau actualizate. Materialele din acest site, inclusiv imaginile, sunt oferite doar pentru informare generala si nu ar trebui sa fie invocate sau utilizate singure ca baza pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare, mai precise, complete sau mai actualizate. 

Orice încredere in materialele de pe acest site se face pe propriul risc. 

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, in mod necesar, nu sunt actualizate si sunt oferite doar pentru referință. Ne rezervam dreptul de a modifica oricând conținutul acestui website dar nu avem obligația sa actualizam orice informație in site-ul nostru. Sunteți de acord ca este responsabilitatea dumneavoastră sa monitorizați schimbările in site-ul nostru. 

SECTIUNEA 4. MODIFICAREA SERVICIILOR SI PRETURILOR 

Preturile produselor si serviciilor noastre pot fi schimbate fără notificare. 

Moneda folosita in tranzacțiile online prin intermediul acestui site este Leul Romanesc (RON). 

Ne rezervam dreptul de a modifica sau întrerupe serviciile oferite (sau orice parte din serviciu sau conținut) oricând, fără notificare. 

Nu vom fi răspunzători fata de dumneavoastră sau fata de orice terță parte pentru orice modificări, schimbări de preturi, suspendare sau discontinuitate a produselor si serviciilor oferite. 

SECTIUNEA 5. PRECIZIA FACTURARII 

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasați la noi. Noi avem dreptul la totala noastră discreție, sa limitam sau sa anulam orice comanda. In eventualitatea in care noi facem o schimbare sau anulam o comanda, noi putem încerca sa va notificam contactându-vă prin email si/sau adresa de facturare sau a telefonului asociat adresei de facturare, trimise noua in momentul in care a fost făcută comanda. Ne rezervam dreptul de a limita sau opri comenzi care, la discreția judecații noastre, apar a fi făcute de către distribuitori, revânzători sau reprezentanți. 

Sunteți de acord sa ne transmiteți informații actualizate, complete si precise pentru toate comenzile pe care le faceți prin acest website. 

SECTIUNEA 6. FACILITĂȚI OPTIONALE 

Noi putem sa va înlesnim accesul la facilitați oferite de către terți pe care noi nu le monitorizam si nici nu avem control asupra lor. 

Dumneavoastră conștientizați si sunteți de acord ca noi oferim accesul către astfel de facilități „așa cum sunt” si „așa cum sunt disponibile”, fără nici o garanție, reprezentare a lor sau condiții de vreun un fel si fără nici o împuternicire sau recomandare din partea noastră. Nu vom avea nici o responsabilitate, orice ar apărea de la sau in legătură cu folosirea de către dumneavoastră a acestor facilități opționale a terților. 

Orice folosire de către dumneavoastră a facilităților oferite de către acest website este in întregime la discreția si riscul dumneavoastră si trebuie sa va asigurați ca sunteți familiarizați si sunteți de acord cu termenii si condițiile sub care aceste facilități sunt oferite de către terții relevanți. 

Noi putem, in viitor, sa oferim noi servicii si/sau facilități prin intermediul acestui website (incluzând publicarea de noi facilități sau resurse). Asemenea noi servicii si/sau facilități trebuie de asemenea sa se supună acestor Termeni si Condiții. 

Anumit content, produse sau servicii disponibile in oferta noastră pot include materiale provenite de la părți terțe. 

Link-uri ale terțelor părți in acest website va pot redirecta către terțe website-uri care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea si/sau evaluarea contentului sau acurateței si noi nu garantam si nu vom avea nici o responsabilitate pentru orice materiale sau website-uri ale terților, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale acestor terți. 

Noi nu suntem responsabili pentru nici un neajuns sau daune referitoare la cumpărarea sau folosirea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau oricăror altor tranzacții făcute in conexiune cu orice website terț. Va rugam sa va aduceți la cunoștința cu grija politicile si practicile terților si sa fiți siguri ca le înțelegeți înainte sa va angajați in orice tranzacție sau serviciu. Plângerile, revendicările, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie direcționate către acești terți. 

SECTIUNEA 7. COMENTARIILE, FEEDBACK-UL SI ALTE CONTRIBUTII ALE UTLIZATORILOR

Cele de mai jos vor fi aplicate in limita legii europene si naționale a protecției datelor personale (GDPR): 

Daca, la cererea noastră, dumneavoastră ne transmiteți anumite date specifice (de exemplu date pentru intrarea/participarea la diferite concursuri) sau fără a da curs unei cereri ale noastre dumneavoastră ne trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri, materiale grafice sau ale materiale, prin orice mijloace ca de exemplu online, prin email, posta convențională sau prin alt mod (numite in mod colectiv „comentarii si contribuții”), sunteți de acord cu faptul ca noi putem, oricând, fără restricții, sa le editam, copia, publica, distribui, traducem si in continuare le putem folosi in orice mediu, orice comentarii si contribuții pe care dumneavoastră le-ați trimis către noi. Noi nu suntem si nu trebuie sa fim sub nici o obligație (1) sa păstram confidențialitatea oricărui comentariu sau contribuție; (2) sa plătim orice fel de compensații pentru orice comentariu sau contribuție; or (3) sa răspundem oricărui comentariu. 

Noi putem, dar nu avem nici o obligație in acest sens, sa monitorizam, editam sau sa ștergem conținut pe care noi îl categorisim, la discreția si judecata noastră, ca fiind ilegal, ofensiv, imoral, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau discutabil/interpretabil sau care încalcă oricare proprietate intelectuala a acestor Termeni si Condiții. 

Sunteți de acord ca toate comentariile si contribuțiile dumneavoastră nu vor încalcă orice drept al oricărui terț, incluzând drepturile de autor, viața privată sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea sunteți de acord cu faptul ca ale dumneavoastră comentarii si contribuții nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține orice viruși de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta in vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul sa utilizați o adresa de e-mail falsa, de a pretinde a fi altcineva decât dumneavoastră sau in alt fel sa ne induceți in eroare pe noi sau terțe parți cu privire la originea oricăror comentarii si contribuții. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii si contribuții pe care le faceți si pentru acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice comentarii si contribuții postate de dvs. sau oricare alta terța parte. 

SECTIUNEA 8. INFORMATIILE PERSONALE 

Furnizarea de către dumneavoastră a datelor personale către acest website este guvernata de Politica noastră privind Datele Confidențiale (Confidențialitate GDPR). 

SECTIUNEA 9. ERORI, IMPERFECTIUNI SI OMISIUNI 

Ocazional pot fi informații in site-ul nostru sau in oferta noastră care conțin erori tipografice, de tastare, de acuratețe sau omiteri care pot fi in legătură cu descrierea serviciilor, preturilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de livrare, duratei livrării sau disponibilității in stoc. Noi ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, imprecizie sau omitere si sa schimbam sau actualiza informații sau sa anulam comenzi daca orice informație din oferta noastră sau orice alt website terț implicat este imprecis, oricând si fără notificare prealabila (inclusiv după ce dumneavoastră ați plasat o comanda). 

Nu ne luam nici o obligație sa actualizam, modifica sau clarifica informații in website-ul nostru sau in orice alt website implicat, incluzând aici dar fără a se limita la informații legate de preț, exceptându-le pe cele cerute de lege. Nici o data specificata in website sau in oferta noastră sau in website-urile terților referitoare la actualizări sau modificări nu poate fi luata ca indicație precum ca toate informațiile din oferta sau din website-urile terților au fost actualizate sau modificate.
Imaginile prezentate pe site sunt cu rol informativ si nu prezinta in mod fidel produsele din oferta noastră. 

SECTIUNEA 10. RESTRICTII IN FOLOSIRE 

In afara celorlalte restricții stipulate in acești Termeni si Condiții, este interzisa folosirea acestui website sau a conținutului sau: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora sa acționeze sau sa participe in orice act ilegal; (c) pentru a încălca orice lege internațională, federala, locala sau statala, reguli, legi sau hotărâri locale; (d) sa încalce drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) pentru a hartui, abuza, insulta, a face rău, defăima, calomnia, discredita, intimida sau a discrimina pe baza pe sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, vârsta, origine națională sau handicap; (f) pentru a prezenta informații false sau care induc în eroare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător care va fi sau poate fi utilizat în orice mod in care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site relevant sau alte site-uri; (h) pentru a colecta sau a urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru spam, „phishing”, colecta, pentru programe de genul „pretext”, „spider”, „crawl”, sau „scrape”; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) in așa fel încât sa interfereze cu sau eludeze elementele de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant sau alte site-uri. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau oricărui alt site relevant pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise. 

SECTIUNEA 11. LIMITARE A GARANTIILOR SI RESPONSABILITATII 

Noi nu garantam, reprezentăm sau garantam ca utilizarea de către dumneavoastră a serviciului nostru va fi neîntrerupta, sau în timp util, sigura sau fără erori. 

Nu garantam ca rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere. 

Sunteți de acord ca, din când în când, noi putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare. 

Sunteți de acord în mod expres ca utilizarea sau incapacitatea dumneavoastră de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră. In mod special sunteți de acord ca Serviciul si toate serviciile prestate către dumneavoastră prin intermediul Serviciului (cu excepția celor menționate în mod expres de către noi) sunt furnizate „ca atare” si „asa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dumneavoastră, fără nici o reprezentare, garanție sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, calitate vandabila, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate sau titlu. 

În nici un caz S.C. Nic Kart Prod S.R.L., directorii, funcționarii, angajații, filialele, agențiile, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, sau revendicare, directe, indirecte sau accidentale, daunele punitive, speciale, sau pe cale de consecință de orice natura, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe baza de contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta), care decurg din utilizarea Serviciului sau oricăror altor produse achiziționate cu ajutorul Serviciului sau pentru orice alta revendicare legata în orice mod de a utilizarea Serviciul sau oricărui alt produs, incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării Serviciului sau oricărui conținut (sau produs) postat, transmis, sau in alt fel puse la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar daca ați fost informat de posibilitatea lor. Pentru ca in anumite cazuri nu se permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de cazuri răspunderea noastră este limitata în măsura maxima permisa de lege. 

SECTIUNEA 12. DESPAGUBIRI 

Sunteți de acord sa despăgubiți si sa apărați S.C. Nic Kart Prod S.R.L. si filialele, afiliații, partenerii, directorii, agenții, contractorii, furnizorii de licențe, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, internii si angajații noștri, de orice revendicare sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcută de către orice terța parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Termeni si Condiții de furnizare a serviciilor sau documentele pe care le încorporează prin referință sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți. 

SECTIUNEA 13. DIVIZIBILITATE 

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni si Condiții de utilizare este determinata ca fiind ilegala, nula sau inaplicabila, aceasta prevedere va fi totuși aplicabila în cea mai mare măsură permisa de legea aplicabila, iar porțiunea neaplicabila va fi considerata a fi eliminata din acești Termeni si Condiții, iar o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricărei alte prevederi. 

SECTIUNEA 14. REZILIEREA 

Obligațiile si responsabilitățile parților contractate înainte de data încetării vor supraviețui rezilierii acestui acord, pentru toate scopurile. 

Acești Termeni si Condiții de utilizare produc efecte până la denunțarea lor de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți anula Termenii serviciului în orice moment anunțându-ne ca nu mai doriți sa folosiți serviciile noastre sau când nu mai utilizați site-ul nostru. 

În cazul în care, în opinia noastră exclusiva, nu ați reușit, sau bănuim ca nu ați reușit, sa va conformați cu orice termen sau prevedere a acestor Condiții de utilizare, putem, de asemenea, sa reziliem prezentul acord în orice moment, fără notificare si veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la si inclusiv data terminării; si/sau în consecință, se poate limita sau opri accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia). 

SECTIUNEA 15. INTREGUL ACORD 

Eșecul nostru de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Condiții de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere. 

Acești Termeni de utilizare si orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord si înțelegere între dumneavoastră si noi si guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor, înlăturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicări si propuneri , orale sau scrise, între noi si dumneavoastră (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului). 

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor nu se va îndrepta împotriva parții de redactare. 

SECTIUNEA 16. LEGI APLICABILE 

Acești Termeni de utilizare si orice acorduri separate prin care va punem la dispoziție servicii sunt guvernate si interpretate în conformitate cu legile din România (un membru al Comunității Europene). 

SECTIUNEA 17. MODIFICARI ALE TERMENILOR SERVICIULUI 

Puteți revedea cea mai recenta versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, in aceasta pagina. 

Ne rezervam dreptul, la discreția noastră, sa actualizam, modificam sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin publicare actualizărilor si modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră sa verificați site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea continua sau accesul la site-ul nostru sau a serviciului după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificări. 

SECTIUNEA 18. DATE DE CONTACT 

Întrebări cu privire la Termenii serviciului pot fi trimise la noi la office@nickart.ro